Glasgow Park Circus

LOCATION:

Glasgow, Park Circus

PROJECT DETAILS:

This stunning flat in a prime location of Glasgow’s West End. Previously white walled and plain, the owners had a beautiful collection of art work which they wanted to display, so we set about to create a more modern colour palette to reflect their bold love of colour.

Walls were painted in a dark period blue which makes the white period features of the room pop out, and gives the art work collection a boost. The room’s layout was altered to create a distinct eating area, living area, and a reading area that could double up as a consultation space for meeting clients.

Colours were added with textured cushions, fabric lampshades, and also reupholstered dining chairs making the scheme pull together with lots of focal points for the eye. Finally I up cycled some tired furniture painting it in the same blue as the walls, so it slipped in to the design scheme quietly.