LOCATION:

Glasgow, West End

PROJECT DETAILS:

This large bedroom was designed to reflect the clients brief of creating a luxurious calm period room to retreat to. The soft lighting is dotting around the room, giving various degrees of brightness, to suit the clients needs. Walls were painted in a deep green, and finished off with a patterned wallpaper to reflect the period of the property.

Copper accents were used throughout the room, adding a lift to the dark walls, with bespoke cupboard handles, and hand made hanging bedside lamps. Copper furniture was also used to lift the colour scheme, then a focal point was created using the clients our artwork.

Two vintage danish chairs were sourced to make the bay window area into a relaxing reading nook, and the outdoors was brought inside with fern motives in the soft furnishings.